Πέμπτη, Μαρτίου 12

11:20 μ.μ.


Ένας βουλευτής από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας αναφέρεται ανοιχτά ενάντια στο Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα για λόγους που η τεχνολογία είναι μέρος μιας αμερικανικής πλοκής για να υπονομεύσει τις προσπάθειες της χώρας διεθνώς.

Τα σχόλια, έκανε ο βουλευτής Αντρέι Σβίντσοφ, τα οποία ήρθαν κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων εξετάζοντας την τρέχουσα συζήτηση στη Ρωσία πέρα από το εάν το bitcoin και τα ψηφιακά νομίσματα πρέπει να απαγορευθούν ως τμήμα μιας ευρύτερης προσπάθειας να σταματήσει η φυγή κεφαλαίων.
Ο Σβίντσοφ δήλωσε σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων:

"Όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα δημιουργήθηκαν από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών μόνο για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και τις επαναστάσεις.»


Εχουμε αναφερθεί και θα αναφερόμαστε και στο μέλλον σε πολλά άρθρα για το ψηφιακό νόμισμα. Βέβαια, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιά είναι η πηγή προέλευσης της ιδέας του ψηφιακού νομίσματος (όπως κι αν ονομάζεται αυτό) αλλά ο λόγος που πραγματικά δημιουργήθηκε, και αυτός δεν είναι άλλος από το να συνηθίσει ο κόσμος σε μια αχρήματη κοινωνία - αποτέλεσμα που θα φέρει πιό εύκολα το λεγόμενο χάραγμα του θηρίου.

Η GOLDMAN SACHS όμως λέει: 
ΤΟ BITCOIN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΟ «ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»




Η The Goldman Sachs Group, Inc. είναι μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο διεθνείς τράπεζες οικονομικής διαχείρισης των ΗΠΑ.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim Φωτογραφία: Vagedim 12 Μαρτίου 2015


. Νέα έκθεση από τους ερευνητικούς αναλυτές της Goldman Sachs οι οποίοι αποκαλύπτουν το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων.

Η τράπεζα με την αχαλίνωτη ροπή προς την κερδοσκοπία, που βοήθησε κράτη όπως την Ελλάδα να κρύψουν τα χρέη τους προωθεί ανοιχτά το ψηφιακό νόμισμα.


Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να αλλάξουν τη θεμελιώδη μηχανική των συναλλαγών.


Επαναπροσδιορισμός του τρόπου πληρωμής, την επόμενη δεκαετία.


Η Τράπεζα βγήκε δυνατότερη από το κραχ του 2008. Μια τράπεζα με σχέσεις στενές, αλλά και κρυφές, με ορισμένες πολυεθνικές, όπως με τη διαβολική BP. Η τράπεζα αυτή, με την αχαλίνωτη ροπή προς την κερδοσκοπία, βοήθησε κράτη όπως την Ελλάδα να κρύψουν τα χρέη τους. Ηταν αυτή που δημιούργησε ψεύτικη εικόνα για το ελληνικό χρέος, προκειμένου η Ελλάδα να μπει στην ΟΝΕ κερδίζοντας πάνω από 300 εκατ. δολάρια.

Η Goldman Sachs ελέγχει την παγκόσμια οικονομία και χειραγωγεί κυβερνήσεις μέσα από κρυφά της στελέχη.

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από τους ερευνητικούς αναλυτές της Goldman Sachs: Το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα είναι μέρος μιας τεχνολογίας "megatrend» που θα μπορούσε να αλλάξει τη θεμελιώδη μηχανική των συναλλαγών.

Το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin, μαζί με τη βελτιωμένη ασφάλεια πληρωμών, «μεγάλα δεδομένα» και ταχύτερα δίκτυα πληρωμής είναι τα συστατικά μιας τάσης της τεχνολογίας που θα διαταράξει το οικοσύστημα των πληρωμών, αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση, που δημοσιεύθηκε χθες, έχει τίτλο Το μέλλον της χρηματοδότησης: Επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο πληρωμών, την επόμενη δεκαετία, και συντάχθηκε από τον James Schneider και SK Prasad Borra, αναλυτές πληρωμών στο τμήμα ερευνών της τράπεζας.

Σύμφωνα με τον Schneider και Borra, το σημαντικό αντίκτυπο του Bitcoin θα επιτρέπει τη μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων, χωρίς καμία κεντρική αρχή.


 Ουτοπία 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.